Медиків запрошують на IX Всеукраїнську прощу до Страдчу. Програма

1593 0
Проща відбудеться з дотриманням усіх карантинних норм, однак планують і онлайн-трансляцію.

Через місяць 12 червня медиків запрошують на IX Всеукраїнську прощу до Страдчу, яку організовує Комісія у справах душпастирства охорони здоров’я УГКЦ. Проща відбудеться з дотриманням усіх карантинних норм, однак планують і онлайн-трансляцію. Про це повідомляє Духовна велич Львова.

Цьогоріч проща пройде під гаслом «Моє милосердя змінює світ». Згідно з програмою, медики матимуть змогу прослухати унікальну історію Страдецької гори, долучилися до Архиєрейської Божественної Літургії, яку очолить Преосвященний Владика Іван (Кулик), єпископ Кам’янець-Подільський.  Опісля буде почастунок.

Читайте також: Особливе місце. Чому паломники з усієї України приїжджають на хресну дорогу у Страдч

У другій половині дня буде Хресна Дорога з подякою за дар життя. Водночас для медичних працівників передбачать і вільний час, упродовж якого вони зможуть поспілкуватися.

Як розповіла керівниця Комісії УГКЦ у справах душпастирства охорони здоров’я с. Севастіяна (Карвацька), цьогоріч під час прощі особливу увагу звернуть на вдячність медичним працівникам за їхнє самовіддане служіння під час світової пандемії. Додамо, що кількість осіб, яка зможе взяти участь у прощі, буде обмежена. За деталями прощі можна стежити на фб-сторінці Комісії УГКЦ у справах душпастирства охорони здоров’я, за посиланням.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!