Медики лікарні швидкої допомоги у Львові влаштували акцію на підтримку міністра Степанова

1885 0
Медики занепокоєні кадровими змінами, тим паче не хочуть залишитися без міністра в час пандемії.
фото: лікарня швидкої медичної допомоги у львові

фото: лікарня швидкої медичної допомоги у львові

Медики Львівської лікарні швидкої медичної допомоги сьогодні влаштували акцію, аби підтримати міністра охорони здоров'я України Максима Степанова, якого уряд планує відправити у відставку. Як пояснили фахівці медзакладу у своєму відеозверненні, рік боротьби з коронавірусом показав, що ця команда МОЗ може вирішувати нагальні проблеми, а також розвивати медицину.

«Ми вражені тим, наскільки міністр охорони здоров’я не просто нас чує, а дослухається до нас. Його візити до нашої клініки завжди завершувалися позитивними змінами. Нам дуже імпонує, що міністр підтримує трансплантологію, той напрямок, який ми хочемо розвивати. Крім того, за підтримки теперішнього складу МОЗ ми маємо новітнє обладнання, що є важливим», – каже медична директорка з лікувальної роботи Галина Щербата.

Читайте також: Завдання вижити: як рятують львів'ян у Лікарні швидкої допомоги

Медики звертаюються до уряду і просять також врахувати їхню позицію під час прийняття рішення. Зокрема, вони занепокоєні такими кадровими змінами, тим паче не хочуть залишитися без міністра в час пандемії.

«Ми вдячні за це усій команді МОЗ України – це міністр Максим Степанов, перший заступник міністра Ірина Садов’як, головний санітарний лікар Віктор Ляшко, а також заступники міністра – Ігор Іващенко, Світлана Шаталова, Ірина Микичак та Ярослав Кучер. Це команда, яка понад рік вдало не лише протистоїть поточним викликам, а і втілює реформи та має стратегічне бачення розвитку нашої медицини», – додають лікарі.

Нагадаємо, що в в уряд надійшло подання про відставку міністра охорони здоровя Максима Степанова. Раніше депутати збирали підписи за його відставку. Напередодні їм вдалося зібрати необхідні 150 підписів.

Фото пресслужби лікарні швидкої меддопомоги у Львові/Фейсбук


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!