Медики львівської інфекційної лікарні отримають доплати по 10-12 тис. грн

1431 0
Із міського бюджету на доплати виділили 2,7 млн грн.
Фото: Наталія Тімко/Фейсбук

Фото: Наталія Тімко/Фейсбук

237 медиків інфекційної лікарні Львова отримують одноразові доплати від 10 до 12 тис. грн. На це сьогодні, 10 квітня, виконком ЛМР виділив 2,7 млн грн.

Читайте також: Експрес-тести на коронавірус можна буде придбати в аптеці

«Ми надаємо працівникам матеріальну допомогу по 10 тис грн. Але оскільки 129 працівників лікарні не є мешканцями міста Львова, то ми надаємо їм більшу суму для сплати податків – це по 12 422 грн, а 108 працівникам виплачуємо по 10 тис. грн. Загальна кількість працівників, яким надаємо цю допомогу – 237 осіб на загальну суму допомоги 2 млн 682 тис грн», – сказала керівниця міського штабу прийняття оперативних рішень в умовах загрози епідемії Covid-2019 Галина Слічна.

Крім цього, міський голова Андрій Садовий доручив організувати додаткові виплати й комунальникам, що займаються дезінфекцією вулиць. Орієнтовно їм пропонують виплатити по 5 тис. грн.

Читайте також: Як працюватимуть мобільні групи медиків на Львівщині

Нагадаємо, раніше по 10 тис. грн виплатили працівникам Львівського обласного лабораторного центру МОЗ, де проводять аналізи на коронавірус.

Додамо, раніше гроші на доплати медперсоналу базових у боротьбі з коронавірусом лікарень виділили з обласного бюджету Львівщини. Також про доплати медикам говорили на державному рівні.

Вікторія Ейсмунт


 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!