Медики розповіли про стан хлопчиків, що потрапили в ДТП на Пасічній

1711 0
Діти, які потрапили в аварію, 1 лютого, на перехресті вулиць Пасічної та Пимоненка, йдуть на покращення. Про це інформують у прес-службі міськради.
фото: www.volynnews.com, facebook (Варта1), соцмережі

фото: www.volynnews.com, facebook (Варта1), соцмережі

За словами головного лікаря Міської дитячої клінічної лікарні Дмитра Квіта, 10-річний хлопчик виписаний додому, 8-річний хлопчик переведений з реанімаційного в нейрохірургічне відділення.

«Діти в лікарні забезпечені всім необхідним. Сподіваємось, молодший хлопчик теж швидко піде додому», - зазначив головний лікар Міської дитячої клінічної лікарні Дмитро Квіт.

Нагадаємо, що 1 лютого, на перехресті вулиць Пасічна та Пимоненка, водій під колеса автомобіля потрапили два хлопчиків-братів. Зафіксовано, що водій з місця події не тікав та перебував у тверезому стані. Зараз проводиться пошук свідків ДТП.

В цей же час Патрульна поліція Львова зібрала кошти на лікування хлопчиків й передала їх батькам.

Читайте також: ЗАРУЧНИКИ ТЕМРЯВИ. ЯК НА ПІШОХІДНОМУ ПЕРЕХОДІ У ЛЬВОВІ ДІТИ ПОТРАПИЛИ ПІД АВТО

Опублікувала Мар’яна Федина


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!