Медики, що працюють із хворими на коронавірус, отримають 300% надбавки до зарплати

2483 0
Також центри екстреної медичної допомоги та їхні працівники отримають оплату за кожен підтверджений випадок роботи з пацієнтам з COVID-19.
Фото: Главком

Фото: Главком

Усі медики, які працюють з пацієнтами, хворими на коронавірус, гарантовано отримуватимуть доплату – 300% заробітної плати. Про це на своїй сторінці у Фейсбуку повідомила заступниця міністра охорони здоров’я України Ірина Микичак.

Пацієнтам держава забезпечить їхнє лікування від коронавірусу у стаціонарі.

Читайте також: Чому заражаються медики або Давайте купувати те, що справді захищає

«Мобільні бригади закладів охорони здоров’я, що проводять забір зразків для тестування методом ПЛР за місцем перебування пацієнтів отримають 51 тис. гривень на місяць на кожну бригаду. До цієї суми будуть застосовувати коригувальні коефіцієнти у залежності від кількості виїздів кожної мобільної бригади», - йдеться в повідомленні.

Також, за словами Ірини Микичак, центри екстреної медичної допомоги та їхні працівники отримають оплату за кожен підтверджений випадок роботи з пацієнтам з COVID-19. Лікарі отримають 300% надбавки до зарплати і необхідні ліки та медичні вироби.

Незадовго постанову разом зі всіма умовами і тарифами оприлюднять на сайті Кабінету міністрів України.

 

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!