Мелоні передала для ДСНС Київщини потужні генератори

1213 0
Раніше рятувальники області отримали від італійських друзів пожежні машини

У рамках свого робочого візиту до України прем'єр-міністерка Італії Джорджа Мелоні відвідала місто-Герой Ірпінь і  передала для ДСНС Київщини потужні генератори. Про це повідомив мер Ірпеня Олександр Маркушин.
 
«Від імені всієї Ірпінської громади я подякував пані Мелоні за допомогу та підтримку, яку надає Італія щодо відбудови нашого міста. Зокрема, завдяки фінансуванню від італійського фонду Terre des Hommes у співпраці з проектом Irpin Reconstruction Summit нам вдалося відновити чотири багатоквартирних будинки в Ірпені. А також велике спасибі їй за потужну проукраїнську позицію!», - заначив він
 
 
Пані Мелоні відзначила, що це велика різниця – бачити воєнні руйнування на фото і на власні очі. Вона наголосила, що була і залишається на боці України і всіма силами допомагатиме їй.
 
Маркушин додав, що раніше рятувальники області отримали від італійських друзів пожежні машини.
 
Нагадаємо, 21 лютого Мелоні  прибула до Києва. Вона відвідала Бучу та Ірпінь і провела зустріч з президентом Володимиром Зеленським. Це перший візит італійського уряду до України з початку повномасштабного вторгнення.
 
Станіслав Нестеренко

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!