Менш ніж за добу на Львівщині закрили 268 гральних закладів

2752 1
Поліцейські Львівщини закликають громадян повідомляти про заклади, у яких надають послуги у сфері грального бізнесу.
Фото: espreso.tv

Фото: espreso.tv

На Львівщині поліцейські припинили незаконну діяльність 268 гральних закладів. Про це повідомляє пресслужба Поліції Львівської області.

Співробітники відділу розслідування особливо тяжких злочинів спільно з оперативниками карного розшуку поліції Львівщини та співробітниками управління стратегічних розслідувань Нацполіції України припинили діяльність 250 закладів, які працювали під виглядом розповсюджувачів державних лотерей та надавали інші послуги у сфері грального бізнесу. Правоохоронці вилучають комп’ютерне обладнання, ігрові столи, а також кошти, отримані від злочинної діяльності.

Слідчі відкривають кримінальні провадження, зокрема за ст. 203-2 (зайняття гральним бізнесом) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає стягнення штрафу від 10 000 до 40 000 неоподатковуваних мінімумів. Наразі проводять досудові розслідування.

Читайте також: В уряді хочуть ліквідувати зали гральних автоматів під виглядом лотерей

Мобільні групи, до складу яких входять працівники управління стратегічних розслідувань, а також оперативних та слідчих підрозділів, продовжують працювати на території Львівщини, щоби виявити інші гральні заклади та припинити їхню діяльність.

Поліцейські Львівщини закликають громадян повідомляти про заклади, у яких надають послуги у сфері грального бізнесу. Зголошуватись можна на оперативну лінію 102 або у будь-який інший зручний спосіб - правоохоронці реагуватимуть на такі повідомлення негайно.

Нагадаємо, що вчора, 20 грудня, Уряд виключив можливіть розповсюдження грального бізнесу під виглядом державних лотерей. Міністри проголосували за скасування відповідних положень щодо розповсюджувачів лотерей в ліцензійних умовах.



Читайте також:
21 Грудня, 2019 15:45
Олександр Цікаво чи надовго...
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!