Мер Львова натякнув на евакуацію дітей з міста

7392 2
Міський голова дав команду писати листи до міжнародних організацій щодо сміттєвої кризи та роздумує над ймовірною евакуацією дітей з міста.
Фото: radiosvoboda.org

Фото: radiosvoboda.org

«На сьогоднішній день ми стоїмо перед проблемою – я дав команду писати листа всім міжнародним організаціям, посольствам. Ми повинні передбачати евакуацію наших дітей. Можливо, в табори, інші країни. Тому що забруднення ґрунту, щурі – реакції нема. Я не маю жодного офіційного меседжу на свої листи-повідомлення. Два тижні тому розмова з Прем’єр-міністром – чітко, конкретно говорив йому, що складна ситуація. Яку я отримав відповідь? Ніякої» – сказав Андрій Садовий.

За його словами, сміттєва блокада вирішується «за одну секунду».

«Ми не маємо можливості складати сміття у Львові, нам треба його вивозити. Навіщо ця блокада – зніміть блокаду. Це вирішується за одну секунду. Якщо буде політична воля – зразу все почне працювати. На сьогодні такої команди поки що нема» – зазначив міський голова Львова.

Садовий також наголосив на тому, що за 26 років Львів не отримав жодної ділянки під новий полігон.

«Шпіцер звертався, Куйбіда звертався, Буняк, я написав сотні листів. Те, що нам пропонують, це «Іване, піди собі в поле, візьми кусок землі». І одразу посилають туди гінців, які б збурювали людей. Має бути відповідна норма ДБН-у і все, що з тим пов’язано. Ми не отримали жодної такої пропозиції. Якби така пропозиція була, ми за півроку зробили б полігон» – зауважив мер Львова.


Читайте також:
20 Червня, 2017 23:07
Манисто Читаю тут читаю його ноти тас-й аж чогось мерзенно: о він жаліється-то він скаржиться- то він погрожує- то ін ниє то він просить то він оправдуєтчся то він натякає.. Матінко рідна- коли він працювати буде й ЩОСЬ Таки решті решт робитиме? Ну всі тут його викидони-якесь невиразне "нечто!" Мо' й справді пора змінити цього хитрого кренделя?… Втомив! Їй Богу!((
20 Червня, 2017 18:31
читач Так скоро, гляди, і сам АІС евакуюється...
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!