ОККО планує збудувати у Львові АЗС без персоналу

4332 0
Компанія пропонує облаштувати «холодну» заправку неподалік від свого офісу.
Візуалізація: Львівмістопроект

Візуалізація: Львівмістопроект

Першу заправну станцію без обслуговуючого персоналу планує збудувати у Львові компанія «Галнафтогаз» на перетині вулиць Кульпарківської та Героїв УПА. Про це свідчать матеріали про розробку детального плану території, оприлюднені на сайті Львівської міської ради.

Згідно з пояснювальною запискою, АЗС хочуть встановити  у формі пам’ятника з логотипом мережі ОККО замість неробочого фонтана. Для облаштування цієї АЗС необхідно буде змінити організацію дорожнього руху, відтак «Львівавтодор» подав два варіанти змін.

Читайте також: Галнафтогаз збудує у Львові дахову сонячну електростанцію

Крім того, для будівництва цієї заправної станції необхідно зрізати 8-12 дерев. Проте компанія обіцяє висадити удвічі більше та фінансувати озеленення сусіднього парку.

7 березня у актовому залі СЗШ №51 (вул. Скісна, 1) о 18:00 відбудеться зустріч з головним архітектором проекту. Мешканці прилеглих будинків можуть подавати скарги та пропозиції до документації у відділ громадського партнерства «Секретаріату ради» ЛМР з 22 лютого до 19 березня.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!