Мережа «Рукавичка» бере в ЄБРР 135 млн грн кредиту

3958 1
Європейський банк реконструкції та розвитку надав компанії «Львівхолод» 135 мільйонів гривень кредиту на 6 років. Завдяки цьому «Рукавичка», окрім іншого, зможе відкрити ще 42 нових магазини та створити близько тисячі робочих місць.
Фото: credit24.biz.ua

Фото: credit24.biz.ua

Сьогодні, 20-го січня, відповідну угоду підписали голова Львівської обласної державної адміністрації Олег Синютка, директор ЄБРР в Україні Шевкі Аджунер та Богдан Козак – президент ТзОВ ТВК «Львівхолод», - інформує прес-служба ЛОДА.

Укладення такого договору свідчить про те, що Львівщина – регіон, у якому динамічно розвивається бізнес і позитивний інвестиційний клімат. «Львівхолод» став першою компанією, що отримала кредит від ЄБРР в українській валюті.

«Ми домовились про те, що департамент економічної політики Львівської ОДА надасть представництву ЄБРР в Україні перелік пропозицій, які б ми хотіли реалізувати у рамках приватно-публічного партнерства між громадами, бізнесом та ЄБРР, - додав Олег Синютка. - Для нас важливими є два напрямки: альтернативна енергетика та розвиток оптоволоконної мережі. Це необхідно для того, щоб у кожному населеному пункті люди могли за допомогою електронної послуги отримати такий самий сервіс як і у Львові».

Опублікувала Людмила Рубцова


Читайте також:
20 Січня, 2017 18:06
ser34 п. Богдан Козак, краще плати зарплату своїм працівникам, щоб не доводилось чекати на касі у постійних чергах. У рукавичці по вул. Патона з трох кас працює тільки одна, а ще ціни вищі ніж у будь-якомі супермаркеті.
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!