На правах реклами

Мережа «Рукавичка» відкриває нові магазини і дарує подарунки покупцям

5446 0
З нагоди відкриття у нових магазинах діятиме акція для покупців з розіграшем 5-ти сертифікатів на 10 тис. гривень на відпочинок.

Сьогодні розпочалася акція «Тиждень «Рукавички» у Львові». Найбільша західноукраїнська торгова мережа відкриє п’ять нових супермаркетів у місті та розіграє цінні грошові призи. Відтак, кількість магазинів цієї мережі у Львові збільшиться до 45-ти. 

Перший супермаркет відкрили сьогодні на вул. Стрийській, 108. Наступні торгові точки планують відкрити 30 вересня на вул. Б. Хмельницького 99, 2 жовтня на вул. Мельника, 8б, на вул. Замарстинівській, 43 і на вул. Тершаківців, 1. 

«Донедавна до складу мережі входили 167 магазинів у Західній Україні. Разом з новими супермаркетами, перший з яких ми відкрили сьогодні, «Рукавичка» налічуватиме 172 магазини», – розповів генеральний директор компанії «Львівхолод» Ігор Пастущак.

За його словами, збільшення кількості магазинів стало логічним завершенням переформатування мережі.

Нові супермаркети площею від до 100 до 348 м відкривають в оновленому форматі та дизайні та концепції зручного супермаркету. Незалежно від площі торгового приміщення, супермаркети будуть обладнані так, щоб покупцям було зручно робити закупи, а також вони змогли поласувати свіжою випічкою та фірмовою піцою.

«Рукавичка» – найбільша західноукраїнська мережа продовольчих супермаркетів. Вона належить компанії «Львівхолод», яка також володіє власним розподільчим центром, м’ясопереробним цехом та акредитованою харчовою лабораторією. 

«Рукавичка» – лідер у Західній Україні і займає 4 місце у всеукраїнському рейтингу мереж. Окрім якісної продукції українського виробника та власного імпорту, мережа розвиває ще й свої ТМ «Традиція», «Кухарочка», «То є просто», «Глянц» та «Гальба». Мережа запустила ще одну власну торгову марку «Сірко». Цього разу увагу зосередили на високоякісних товарах з сегменту продукції для дітей, які спеціально для «Рукавички» вироблятимуть найкращі українські виробники.

Разом з ідеєю доброї ціни, мережа запроваджує традиції корисних та свіжих продуктів. Також «Рукавичка» активно розвиває власне виробництво, доставку продуктів та продукцію To GO.

З нагоди відкриття у нових магазинах діятиме акція для покупців з розіграшем 5-ти сертифікатів на 10 тис. гривень на відпочинок.

Для участі в розіграші покупцям пропонують виконати три прості умови:

  1. Купити улюблені смаколики на суму від 100 грн;
  2. Підписати чек (номер телефону й прізвище) та кинути його в скриньку;
  3. І почекати на результати розіграшу, який відбудеться 16 жовтня о 16:00 у прямому ефірі Люкс ФМ Львів.

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!