Напої компанії Coca-Cola не продаватимуть у Сільпо, Близенько та ще кількох супермаркетах

3232 0
Coca-Cola продовжує роботу на території Росії.
Фото: NOVUS

Фото: NOVUS

Мережі супермаркетів Сільпо, Близенько, Свій Маркет, Епіцентр К, а також NOVUS, FOZZY Cash&Carry, VARUS більше не співпрацюють з Coca-Cola через те, що компанія продовжує роботу на території РФ. Про це офіційно зазначили самі мережі супермаркетів. 

Читайте також: Через санкції Росії може загрожувати дефолт

Зокрема, компанії Coca-Cola належать такі бренди, як: Rich, Schweppes, Sprite, Burn, BonAqua, Fanta, Monster, Fuzetea, Coca-Cola.

Як зазначив екскерівник управління залучення інвестицій Львівської ОДА, засновник та керівник руху у «И так поймут» Роман Матис, The Coca-Cola Company може спокійно продавати свою продукцію руским, в яких скоро не буде грошей.

«Купуючи цю продукцію ви підтримуєте компанію, яку цікавлять лише гроші і більше нічого. Вони готові поповнювати бюджет Росії, щоб російська армія мала за що воювати з Україною. Тому подумайте перш ніж придбати, чи хочете ви оплачувати набої якими вбивають українців», – каже Роман Матис.

Читайте також: У пунктах збору тероборони і військкоматах аншлаги, – Роман Матис

За його словами, наразі відмовчуються АТБ-Маркет, Рукавичка Мережа Магазинів, METRO Cash & Carry, Ашан, МегаМаркет, АРСЕН.

Нагадаємо, що комітет міністрів Ради Європи 25 лютого вирішив призупинити право Російської Федерації бути представленою у двох органах РЄ – у самому Комітеті міністрів та у ПАРЄ. Крім того, Сполучені Штати запровадили новий пакет санкцій проти Росії. Йдеться про обмеження РФ працювати з головними світовими валютами, замороження рахунків чотирьох російських банків, зокрема ВТБ, персональні санкції проти оточення Путіна та зупинку інвестицій в Росію. 

Також додаємо, що виконавчий комітет Ліги чемпіонів УЄФА на позачерговому засіданні 25 лютого прийняв рішення перенести фінал Ліги чемпіонів сезону-2021/22 з російського Санкт-Петербурга до французького Парижа. 

Водночас в Україні Нацбанк ухвалив рішення відкликати банківську ліцензію та ліквідувати банки, що перебувають під контролем Російської Федерації.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!