Мері та її друзі у Львові шукають новий дім. Фото

2549 0
Забрати песика можна щодня з 8:00 до 20:00.
Фото: Ірина Шелест

Фото: Ірина Шелест

Семеро песиків у ЛКП «Лев» чекають на нових господарів. Про це повідомляє підприємство на своїй сторінці у Фейсбук.

Забрати собачку можна у ЛКП «Лев», що на вулиці Промисловій, 56. Працює підприємство щодня з 8:00 до 20:00.

Молода собачка Абба. Чотирилапа, якій по віку близько року, слухняна і добре піддається навчанню. Окрім цього, Абба може проживати в квартирі та сім'ї, де є діти, які люблять тварин.

Арія – молода собачка з сумним поглядом. Хвостата має чудові здібності до навчання. Для свого господаря вона буде більше другом і компаньйом, аніж охоронцем.

Пильний охоронець і друг Курт. Молодий песик добре піддається навчанню та вірно служитиме своїй сім‘ї за любов і тепло.

Пухнастий красень Лайн. Песик дружній до інших тварин і стане компаньйоном мрії для дітей. Ідеальний варіант домівки для нього – це дім з просторим подвір‘м. Проте за умови довготривалих прогулянок Лайм може проживати і в квартирі.

Молодий дружній до інших тварин Стів. Виважений і слухняний собака має здібності до навчання, може проживати в квартирі.

Мері – спокійна і пильна собака. Вона - чудовий друг, компаньйон і охоронець. Найкраще Мері житиметься у люблячій сім’ї на просторому подвір'ї. Також хвостата дружня до інших тварин.

Молода і грайлива Мілка. Домашня улюблениця мрії добре піддається навчанню та може комфортно проживати в квартирі.

Фото Ірини Шелест


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!