Мерія Львова дозволила відновити роботу ринку на Мазепи

3649 0
А ринок біля універмагу має висадити нові дерева на місці незаконно зрізаних.
Фото: Wikimapia

Фото: Wikimapia

У Львові дозволили відновити роботу ринку на вул. Мазепи, що його кілька днів тому закрили через порушення умов карантину. Відповідне рішення ухвалили сьогодні, 9 квітня, на засіданні міської комісії ТЕБ і НС.

Читайте також: Як у Львові працюватимуть ринки на час карантину. Перелік рекомендацій

Йдеться про ринок «Тополя», який усунув порушення та зобов’язався дотримуватись усіх правил на час карантину. Роботу ринку дозволили лише якщо відокремлять пішохідну частину тротуару від торговельної частини, де розміщені сільськогосподарські ряди, та забезпечать на сільськогосподарську частину лише один вхід і один вихід для можливості контролю відвідувачів ринку.

Також рішенням комісії ринок біля універмагу на вул. Володимира Великого, 59в зобов’язали висадити нові зелені насадження на місці зрізаних без дозволу дерев. їх мають посадити до 10 квітня.

Читайте також: Львів’ян просять не виходити на вулицю на вихідні

Нагадаємо, 7 квітня за рішенням міської комісії ТЕБ і НС ринки біля універмагу на вулиці Володимира Великого та «Тополя» на вулиці Мазепи зачинили через порушення карантинних обмежень.

Додамо, що на час карантину ринки у Львові працювати можуть, але за певних умов. За порушення адміністрацію ринків штрафують на 17-34 тис. грн.

 

 

 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!