Меру Броварів і всьому виконкому вручили повістки

769 0
У Броварах під час засідання виконавчого комітету міської ради меру міста Ігорю Сапожку та іншим присутнім чоловікам вручили повістки до військкомату.
Ілюстративне фото / відкриті джерела

Ілюстративне фото / відкриті джерела

Заступник начальника Броварського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки Михайло Григорьянц вручив повістки 9 присутнім чоловікам.

Ті, хто отримав повістки, мають з'явитися у військкомат для уточнення облікових даних і проходження медкомісії.

 

Цю інформацію підтвердив міський голова Броварів, та зазначив, що вже відвідав військкомат та повторно пройшов перевірку облікових даних.

Ігор Сапожко зазначив, що під час повномасштабної війни, виконання вказівок та розпоряджень військового керівництва – не тільки законодавча норма, а й громадянський обов'язок кожного українця.
 
«Закликаю усіх, кого це стосується, не порушувати закон та у визначений термін прибути до військкомату аби перевірити та оновити свої облікові дані», ‒ наголошує мер міста.
 
Зазначимо, що після отримання повістки потрібно упродовж 48 годин прийти до центру комплектування. При собі треба мати документи, які посвідчують особу. Також наголосимо, що повістки у більшості випадків вручаються для відвідування центрів комплектування та уточнення своїх даних.

 

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!