Мешканка Маріуполя, що потрапила під ворожий обстріл у пологовому, народила доньку

1888 0
Із ними все гаразд, але в Маріуполі дуже холодно і бомбардування не припиняється.

Мешканка Маріуполя Маріанна Підгурська, яка напередодні потрапила під ворожий обстріл у місцевому пологовому будинку, учора ввечері, 10 березня, народила доньку. Про це у Твіттері повідомила журналістка «Громадського» Ольга Токарюк.

«Мені розповіла родичка Маріанни – вагітної жінки із розбомбленої лікарні Маріуполя. Їм вдалося короткочасно зв’язатися з нею по телефону. Вчора ввечері, о 22:00, Маріанна народила дівчинку! Із ними все гаразд, але в Маріуполі дуже холодно і бомбардування не припиняється», – йдеться в повідомленні журналістки.

Нагадаємо, що російські окупанти почали обстріл Маріуполя і околиць, вони порушили домовленості про «зелений коридор», яким мали евакуювати жінок і дітей та надати гуманітарну допомогу маріупольцям. Від зневоднення померла дитина. Це трапилося вперше за десятки років, вперше, мабуть, із часів вторгнення нацистів.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!