Політична реклама

Мешканці мікрорайону "Пасічний" у Львові скаржаться на міський транспорт

1796 0
Депутат Львівської міськради Василь Горон звернувся до міського голови Львова з проханням утворити комісію для належної організації маршрутів руху громадського транспорту через мікрорайон «Пасічний» від вулиці Зеленої, 267 по вул. Пасічній через Пирогівка та до вул. Пимоненка.

Мешканці вулиць Пимоненка, Пасічної та Січинського зі скаржаться на неналежну організацію руху громадського транспорту на цих вулицях. На вул. Пимоненка, Січинського та частково на вул. Пасічній не курсує жоден маршрутний автобус загального користування.

Таке транспортне сполучення фактично не задовольняє потреби мешканців цих вулиць у перевезеннях. Окрім цього, зі слів заявників,  відстань до найближчої зупинки громадського транспорту є надто значною, зокрема, це створює істотні незручності для дітей та людей похилого віку.

Джерело: Львівський портал


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!