Політична реклама

Мешканці мікрорайону Рясне просять встановити світлофор на вулиці Шевченка

1832 0
Львів’яни вимагають встановити світлофор на вул. Шевченка – на пішохідному переході неподалік школи №92.

У підтримку цієї ініціативи мешканці Рясного зібрали близько 500 підписів, оскільки на пішохідний перехід водії часто не зважають, - пише Zaxid.net.

Поряд з дорогою на чотири смуги розташована і поліклініка, і автобусна зупинка.

Ініціативу підтримує і школа №92, що розташована за 100 метрів від переходу, оскільки учням доводиться переходити дорогу, аби ходити до гуртків. Тут сподіваються, що до початку навчального року світлофор таки встановлять.

Натомість водії не бачать тут великої потреби у світлофорі, мовляв, після ремонту дороги тут намалювали додаткові «зебри».

У ДАІ водночас кажуть, що ця ділянка – не у списку аварійних, однак світлофор тут встановити можна.

З кнопкою виклику він буде спрацьовувати тільки тоді, коли буде збирати кількість пішоходів. Все одно інтервал зеленого буде більшим ніж для пішоходів. Як тимчасовий захід – можливо встановити знаки обмеження швидкості та попереджувальні знаки, що на даній ділянці знаходиться пішохідний перехід, – каже начальник сектору організації руху Дмитро Савицький.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!