Мешканці Мостиськ збираються перекрити трасу Львів – Шегині

2896 0
Таким чином протестувальники вимагатимуть відремонтувати дорогу.
Фото: прес-служба Патрульної поліції у Львівській області

Фото: прес-служба Патрульної поліції у Львівській області

У п’ятницю, 5 жовтня, мешканці міста Мостиська плануються перекрити міжнародну трасу Львів – Шегині, що веде до пункту пропуску на кордоні із Польщею «Шегині – Медика». Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив місцевий мешканець Назар Черкавський.

Таким чином протестувальники вимагатимуть відремонтувати частину вулиці Ярослава Мудрого. Пікет розпочнеться о 9:30 біля міської адміністрації Мостиськ.

Читайте також: На двох пунктах перетину кордону на Львівщині можливі обмеження в русі

Як пише Zaxid.net, вулицю Ярослава Мудрого мали відремонтувати ще торік, про що свідчить укладений 7 червня 2017 року договір між Службою автомобільних доріг Львівської області та компанією «Онур Конструкціон Інтернешнл», опублікований на сайті публічних закупівель Prozorro. Вартість робіт становить 13 млн грн.

Ремонт мали завершити до кінця минулого року, однак на початку 2018 року Служба автодоріг продовжила договір з підрядником до 31 грудня 2018 року. Ремонтні роботи досі не розпочалися, оскільки в обласному бюджеті не передбачили на це коштів.

Додамо, що 5 вересня мешканці Мостиськ уже перекривали дорогу з вимогою відремонтувати вулицю.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!