Мешканці одного зі сіл пікетують ЛОДА через відсутність дороги

1587 0
Чотири роки вони безрезультатно звертаються до місцевої влади.
Фото: Анна Чистякова

Фото: Анна Чистякова

У Львові сьогодні, 12 жовтня, під обласною адміністрацією жителі села Хлівчани зібрали пікет через вщент зруйновану дорогу до їхнього села. Кажуть, вже чотири роки безрезультатно звертаються до місцевої влади.

«Дорога на тій ділянці просто відсутня. Машина губиться в ямах. Аби проїхати вісім кілометрів, потрібно сорок хвилин. Ми вже чотири роки пишемо петиції і все безрезультатно. Не віримо, що і зараз щось дасть наш пікет», – говорить мітингувальник Тарас.

Мешканці обіцяють, що у такому разі будуть приходити під адміністрацію щотижня. Сьогодні вони вийшли на протест з плакатами: «Нас дістало», «Без швидкої допомоги», «Хлівчани без дороги». До протестувальників вийшов керівник департаменту дорожнього господарства Орест Шуліковський. Який у коментарі Tvoemisto.tv зазначив, що ремонт цієї ділянки дороги запланований на наступний рік, а наразі до кінця жовтня дано вказівку Львівавтодору ліквідувати критичну ямковість, аби могли проїжджати шкільні автобуси та «швидка». За його словами, на ремонт дороги необхідно 40 млн гривень.  

Зазначимо, що Хлівчани – село у Червоноградському районі Львівської області. Мешканці раніше реєстрували петицію із вимогою провести капітальний ремонт дороги Хлівчани – Пристань.

Анна Чистякова


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!