Політична реклама

Мешканці вулиці Тарнавського у Львові невдоволені будівництвом нового будинку

1879 0
Мешканці вулиці Тарнавського та прилеглих до неї вулиць у Львові вимагають зупинити будівництво 7-поверхового будинку № 48 між будинками 50 і 52.

Зокрема, мешканці вимагають проведення громадських слухань. Про це вони заявили 8 травня на зустрічі з представниками фірми-забудовника «Будінвест, - повідомляють Варіанти.

На думку мешканців, будівництво нового будинку є небезпечним і загрожує руйнацією будинків 50 і 52.

7-поверховий будинок до того ж не вписується ні за стилем, ні за кількістю поверхів в архітектурний  й історичний ансамбль вулиці. Він практично позбавить світла і простору мешканців прилеглих будинків.

Мешканці також не розуміють на яких підставах «Будінвест» загородив проїзд половиною проїжджої частини вулиці Тарнавського та вирубав кущі і дерева, що ростуть на ділянці, яка піде під забудову.

Проектом будівництва не передбачено облаштування паркінгу. Останнє означає, що автомобілі нових сусідів будуть стояти безпосередньо на проїжджій частині вулиці.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!