Мешканці, які збиралися перекривати Кульпарківську, погодилися на переговори

2796 0
Учора перекриття вулиць Виговського та Кульпарківської так і не відбулося.
фото: сторінка Ігоря Зінкевича в мережі Facebook

фото: сторінка Ігоря Зінкевича в мережі Facebook

Мешканці, які протестують проти будівництва 23-поверхового будинку на перехресті вулиць Кульпарківської та Виговського, погодились на переговори із забудовником і не перекривали вулицю в знак протесту. Про це повідомив депутат міськради Ігор Зінкевич на своїй сторінці в мережі Facebook.

«Домовилися про робочу групу від мешканців і забудовника на п’ятницю 29.09.2017 о 16:00 в приміщенні міської ради для узгодження подальших дій забудови багатоповерхівки. Наразі будівництво призупинили всі роботи», - пише Зінкевич.

Як повідомляє Zaxid.net, зустріч відбудеться в міській архітектурній комісії. Забудовник переконує, що будувати багатоповерхівку не збирається - лише триповерховий розважальний центр. Щодо цього на зустрічі мають вкласти меморандум.

Нагадаємо, 28 вересня львів'яни збиралися перекривати вулиці Виговського та Кульпарківської через незаконну забудову за адресою Кульпарківська, 200.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!