Мешканців Львівщини закликають вчасно оплачувати компослуги

1278 0
У такий спосіб вони можуть забезпечити роботу критичної інфраструктури в воєнний час.

Для того, щоби критична інфраструктура працювала стабільно, мешканців Львівської області закликають вчасно оплачувати комунальні послуги. Про це сьогодні, 18 березня, під час стріму Tvoemisto.tv на брифінгу зазначив голова Львівської ОВА Максим Козицький.

«Доволі складно забезпечити роботу водоканалів, ліній електропередач, газопроводів, якщо кошти на їхнє обслуговування не надходять. Розумію, що ми в часі війни, і не кожен має можливість це зробити, але на Львівщині заплати та пенсії платять вчасно, навіть авансуються», – каже він.

Читайте також: Накопичуй сам. Розмова з міністеркою соцполітики

За словами Козицького, у такий спосіб мешканців зможуть також допомогти військовій адміністрації, державі, війську і забезпечити роботу критичної інфраструктури в воєнний час.

Нагадаємо, що Уряд України 6 березня прийняв рішення, яке забороняє нарахування та стягнення штрафів, пені, річних відсотків у разі несвоєчасної або неповної оплати житлово-комунальних послуг населенням. Водночас про те, як отримати пенсію або грошову допомогу в умовах воєнного стану тимчасово переміщеним особам і тим, хто залишився вдома, читайте тут.

Ольга Коваль

Відео Дар'ї Кучер


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!