Політична реклама

Мешканців міста запрошують у підземелля на "Ніч у Львові"

1045 0
Щоразу до фестивалю «Ніч у Львові» приєднується все більше музеїв, театрів, галерей та інших локацій. Відтак, новими атракціями стають екскурсії та мистецькі перфоманси у львівських храмах.

Так, 12 липня у підземеллях Храму Преображення Господнього на вул. Краківській, 21 на відвідувачів чекають виступи Театру тіней «Див» під акомпанемент камерного оркестру, - повідомляє прес-служба Львівської міськради. Цей мистецький проект отримав назву «Історії підземелля». Виступи відбудуться о 22.00 та о 22.45 год.

Виступ триватиме 30 хвилин. Глядачам покажуть 7 короткометражних вистав, прозвучать 7 музичних композицій. Серед іншого глядачі побачать львівську історію-легенду про трагічне кохання «Панна Францішка». У проміжках між виставами буде звучати поезія. Музичний супровід забезпечить камерний оркестр «Stretta», - розповіла режисерка Театру тіней «Див» Дарія Альошкіна.

Також у п’ятницю, 12 липня, у Храмі св. Ап. Петра і Павла на вул. Театральній, 11 відбудеться концерт скрипкової музики Національної музичної академії України ім. П. І. Чайковського (Київ). Вхід для усіх охочих вільний. Початок дійства о 20:00 год. 

На нічні екскурсії також запрошують Латинський Катедральний Собор, Домініканський собор та каплиця Боїмів та інші.

Вартість квитків на «Ніч у підземеллі Храму Преображення» – 30 грн. Квитки можна придбати за номерами: 0982125131, 0639376198, Іван.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!