Мешканців Підзамча запрошують обрати варіант брендингу району

2399 0
«Підзамче. Нарешті!» – це ініціатива, що гуртує навколо себе активних діячів та мешканців мікрорайону Підзамче у Львові.
Фото: проєкт «Підзамче. Нарешті!»

Фото: проєкт «Підзамче. Нарешті!»

Iз 14 по 19 червня ініціатива «Підзамче. Нарешті!» організовує для мешканцiв Підзамча публiчнi презентацiї концепцiй брендингу району. На зустрічах всi охочi зможуть побачити та послухати презентацiї, обговорити їх з авторами та проголосувати за найкращий варiант.

Читайте також: На львівському Підзамчі навчали залучати ресурси на проєкти

У межах проєкту дизайнерськi групи кiлька мiсяцiв працювали над розробкою брендування району Пiдзамче та презентуватимуть пропозицiї мешканцям. 

Кожна подiя розпочнеться о 18:00 год. Жителi Пiдзамча зможуть обрати зручні дати та мiсця:

  • 14 червня – майданчик на перетині вул. Жовківської та Остряниці;
  • 16 червня – станцiя «Пiдзамче» (вул. Огiркова);
  • 18 червня – перехрестя вул. Пiдмурної та Сянської;
  • 19 червня – перехрестя вул. Зустрiчної та Бобинського.

На зустрiчах можна буде побачити та послухати презентацiї, обговорити їх з авторами та проголосувати за варiант, що сподобався найбiльше. 

Читайте також: На Підзамче взялися за створення мультимедiйного маршруту району

Вхiд на подiї вiльний, реєструватися не потpiбно. За деталями можна звеpтатися на фейсбук-стоpiнку «Пiдзамче.Наpештi» або на електронну пошту [email protected].

«Підзамче. Нарешті!» – це ініціатива, що гуртує навколо себе активних діячів та мешканців мікрорайону Підзамче у Львові. Над ініціативою працює громадська організація Львівський культурний центр у партнерстві з Центром соціальних інновацій, Палацом Гната Хоткевича та офісом "Львів – місто літератури ЮНЕСКО". Проєкт існує за підтримки Українського культурного фонду.

Партнерська публікація

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!