Політична реклама

Мешканцям 57 будинків на Сихові обіцяють гарячу воду з дня на день

895 0
ЛМКП «Львівтеплоенерго» відновило гаряче водопостачання усім мешканцям Шевченківського району (а це 250 будинків) із випередженням графіку. Про це повідомляє прес-служба Львівської міськради.

Відновлення гарячої води усім мешканцям Шевченківського району було заплановано з 21 до 23 травня. Однак, відновити швидше від встановлених термінів вдалося завдяки злагодженій роботі працівників Шевченківського РТМ та ТЦ «Північної», а саме було ліквідовано пошкодження на мережах виявлених під час гідравліки та запущено в роботу ТЦ «Північну».

Станом на сьогодні, 17 травня, гарячу воду отримують усі мешканці Шевченківського району – 250 будинків, весь Галицький РТМ – 23 будинки, весь Личаківський РТМ – 106 будинків, весь Франківський РТМ – 277 будинків та 379 будинків Сихівського району, за винятком 7 будинків-боржників (Кульпарківська,139, В.Великого,14, Наукова,16, Чигиринська,1, Кавалерідзе,9, Зубрівська,17, Сихівська,21).

Без гарячої води поки залишаються 57 будинків Сихівського РТМ. Відновлення подачі гарячої води цим споживачам відбудеться в найближчі дні.

Нагадаємо, гідравліка теплових мереж від ТЕЦ-1 (І тепловивід) відбуватиметься з 2 до 8 липня.

 

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!