Мешканцям Києва сьогодні продовжать відключати світло

2014 0
Усіх споживачів електроенергії Києва поділили на 3 групи та створили спрощений графік за проміжками часу, коли можна очікувати на відключення світла.

«Укренерго» у четвер, 27 жовтня, знову запровадив у Києві стабілізаційні відключення для уникнення аварій. Вимкнення розпочалися о 05:38.

Джерело: пресслужба ДТЕК Київські електромережі.

Усіх споживачів електроенергії Києва поділили на 3 групи та створили спрощений графік за проміжками часу, коли можна очікувати на відключення світла. 

Кожна група буде відключатися в визначений період, поки буде діяти розпорядження НЕК Укренерго на проведення стабілізаційних відключень. Дізнатись час планових відключень за адресою можна за посиланням.

У ДТЕК також попереджають, що можлива невелика похибка у часі в межах додаткових 30-40 хвилин для перепідключення електропостачання між групами.

Читайте також: У Києві відновлюють дитячий майданчик, який пошкодило внаслідок масованої атаки рф 

Загалом електрики докладають зусиль, аби світло було відсутнім не більше 4 годин. В окремих випадках через масштабність пошкоджень енергосистеми електропостачання може бути відсутнім більш тривалий час. Про час та тривалість можливих відключень та відновлення постачання світла мешканців повідомлятимуть додатково на сайті та сторінках в соцмережах ДТЕК Київські електромережі.

На розподільчих мережах також трапляються аварії з різних причин, наприклад – перенавантаження, пошкодження сторонніми особами тощо. Як наслідок, споживачі  можуть бути без енергопостачання.

Нагадаємо, минулої п'ятниці, 21 жовтня, найбільше зниження ввечері було у Київській області (26%), а Київ зменшив споживання ввечері 23 жовтня на 2%. 24 жовтня найбільше ввечері споживання знизилося на Хмельниччині – на 15% та на Волині – на 16,7%.

Вчора, 26 жовтня, у Києві вже проводили стабілізаційні відключення світла.

Юлія Осим



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!