Мешканцям Львівщини обіцяють взимку у квартирах не менше 18 градусів тепла

1455 0
З технічного боку Львівщина готова до опалювального сезону на 100%. На виконання постанови Кабміну всі теплопостачальні організації розробили план заходів щодо скорочення споживання газу на 30%. Однак заходах не йшлося про зменшення температурного режиму у помешканнях людей. У квартирах має бути не менше 18 градусів тепла.
Фото: simracing.in.ua

Фото: simracing.in.ua

Про це 30 вересня під час наради за участю заступника голови АП у Львові повідомив директор департаменту ЖКГ Львівської ОДА Андрій Ільків, пише ZIK.

«Згідно з технічними показниками, Львівщина готова до опалювального сезону на 100%. Котельні, теплові мережі, заклади соціальної сфери, школи, садочки, лікарні готові на 100%», – повідомив Андрій Ільків.

Він зазначив, що на виконання постанови Кабміну всі теплопостачальні організації розробили план заходів щодо скорочення споживання газу на 30%. Йдеться про заміну систем теплопостачання, котлів, перехід на альтернативні джерела опалення. Зокрема, Золочівтеплоенерго повністю перевело свої котельні на дрова.

«У заходах не йшлося про зменшення температурного режиму у помешканнях людей. У квартирах має бути не менше 18 градусів тепла», – запевнив Андрій Ільків.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!