Мешканцям Львівщини тимчасово заборонено ходити в ліс

5666 0
Заборона діятиме у період воєнного стану.
Фото: kagarlyk.city

Фото: kagarlyk.city

На Львівщині населенню тимчасово заборонено відвідувати ліси та в’їждати на їхню територію транспортними засобами та самохідною технікою. Про це йдеться у відповідному розпорядженні керівника Львівської ОВА Максима Козицького від 4 квітня 2022 року.

Обмеження діятиме у період воєнного стану. Винятками є:

  • транзитні шляхи
  • транспортні засоби ЗСУ, командування видів, окремих родів військ (Сил) ЗСУ, управління оперативних командувань, ДПСУ, Держспецслужби транспорту, Держслужби спецзв’язку та захисту інформації України, Нацгвардії України, СБУ, Служби зовнішньої розвідки України, Управління державної охорони України, МВС України, інших органів виконавчої влади, органів місцевого самоврядування та тих, що використовуються для лісогосподарської мети.

 

Тобто, що заборона не поширюється на працівників лісогосподарств та виконання їх сезонної роботи.

Максим Козицький також додав, що відбудеться висадка лісу перемоги 16 квітня. Районні адміністрації повинні поінформувати про заборону громади. Це вимушені заходи через війну в Україні.

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!