Політична реклама

Сихівчанам відновили подачу гарячої води

1356 1
Порив на тепломережі на вул. Кавалерідзе вже ліквідовано. Відтак, з 9.00 год 28 травня відновлюють роботу ТЦ «Південна» і розпочинають відновлення подачі гарячої води у Сихівський район.

Про це tvoemisto.tv повідомили у прес-службі Львівської міськради.

«Вчора ввечері, в районі вул. Кавалерідзе, 1, трапився значний витік. Порив вже ліквідовано. Розпочинається процес відновлення подачі гарячої води в Сихівський район. Орієнтовно 10.00 - 10.30 год гаряча вода буде в будинках», - розповів Володимир Штейбарт, головний інженер ЛМКП «Львівтеплоенерго». 


Читайте також:
28 Травня, 2014 09:57
Сихівчанин "Сихівчанам відновили подачу гарячої води", а потім "...орієнтовно 10.00 - 10.30 год гаряча вода буде в будинках», - розповів Володимир Штейбарт, головний інженер ЛМКП «Львівтеплоенерго». І хто ж тебе вчив писати?
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!