Політична реклама

Мешканцям вул. Ковельської та вул. Генерала Чупринки відновили водопостачання

1280 0
Вчора, 26 березня, приблизно о 23.30 год. було відновлено подачу води до усіх об’єктів, які залишиоися без водопостачання через пориви на вул. Генерала Чупринки та вул. Ковельській.

На обох об’єктах були пориви, - інформує прес-служба Львівської міськради. На вул. Генерала Чупринки замінили 12 м поліетилену, а на вул Ковельській був порив на мережі діаметром 600 мм. До опівночі водопостачання усім об’єктам відновлено.

Нагадаємо, вчора на магістральному водогоні на вул. Ковельська, 109б, стався порив. Було припинено водопостачання на вул. Новознесенська, Ковельська і прилеглі до них.

Також вчора трапилась аварія на водогоні на вул. Чупринки, 11, тому була припинена подача води на вул. Чупринки, № 2-36 та № 3-21, вул. Богуна, Новий Світ, Глибока, Кольберга, Котляревського, №8-20.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!