"Металург" та "Дніпро" зіграють у Львові. Де купити квитки?

2793 0
Стартовий поєдинок нового чемпіонату України відбудеться у Львові. В п'ятницю, 25 липня, о 19:00 на стадіоні "Арена Львів" донецький "Металург" зіграє у домашньому матчі з "Дніпро".
Фото: dt.ua

Фото: dt.ua

Через події на сході України, донбасівські клуби не мають можливості проводити домашні ігри на рідних аренах. Тож керівництво футбольного клубу «Металург» (Донецьк) домовилося з дирекцією «Арени Львів» про те, що команда першу гру нового сезону проведе на цій арені, інформує  офіційний сайт донецького клубу.

Квитки за ціною від 30 до 400 гривень можна придбати на сайті kasa.in.ua та в усіх відділеннях мережі квиткових кас «kasa.in.ua» (адреси та графік роботи кас у вашому місті можна знайти тут).

Додамо, що попередній сезон донецький "Металург" закінчив на шостій сходинці, а "Дніпро" – на другій. Крім того, у першому турі Чемпіонату України сезону 2014/2015 років у суботу, 26 липня, "Іллічівець" прийматиме "Волинь", а "Чорноморець" – "Олімпік". У неділю, 27 липня, Говерла зіграє з львівськими "Карпатами", "Динамо" – з "Ворсклою", "Шахтар" – з "Металургом" (Запоріжжя), а "Зоря" – з "Металістом".

 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!