Політична реклама

Microsoft запустила власний музичний сервіс

1714 0
Компанія Microsoft представила музичний сервіс Xbox Music. Скористатися Xbox Music зможуть власники консолей Xbox 360, комп'ютерів і планшетів на Windows 8, а також смартфонів на Windows Phone 8.

Про це пише ТСН, посилаючись на офіційний сайт Microsoft. 

В операційних системах Windows 7 і Windows Phone 7 сервіс працювати не буде. В каталозі Xbox Music міститься понад 30 мільйонів музичних композицій. Сервіс передбачає три моделі використання: безкоштовне прослуховування треків в потоковому режимі (з рекламою), місячна або річна передплата (без реклами і з можливістю доступу до треків навіть у відсутність інтернету) і музичний інтернет-магазин.

У магазині будуть продаватися композиції з бітрейтом 256 кілобіт на секунду і без захисту DRM. Сплативши за той чи інший трек, користувач отримує право завантажити його на свої пристрої. Ціни на музику в магазині Microsoft поки не розкриває. "Потоковий" режим роботи з сервісом буде доступний в 15 країнах. Функція підписки та інтернет-магазин будуть працювати в 22 країнах.

Список країн на сайті Microsoft не наводиться. Власники Xbox 360 зможуть працювати з Xbox Music, починаючи з 16 жовтня. Що стосується комп'ютерів і планшетів на Windows 8 і смартфонів на Windows Phone 8, то клієнт сервісу буде встановлений на них перед продажем.

Зазначимо, Xbox Music прийде на зміну музичного сервісу Zune, який зараз використовується в Windows, Xbox 360 і Windows Phone. X Хbox Music стане конкурентом музичного магазину iTunes компанії Apple, а також музичних сервісів на зразок Pandora і Spotify.

Нагадаємо, що YouTube ввів нову систему рейтингування відео.
 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!