Microsoft завершила розробку 10-ї версії Windows

2329 0
Компанія Microsoft завершила розробку Windows 10, і готова приступити до поширення своєї новітньої операційної системи наприкінці цього місяця.
фото: www.makeuseof.com

фото: www.makeuseof.com

Ресурс The Verge з посиланням на джерела, знайомі з планами Microsoft, повідомляє, що софтверний гігант вибрав збірку 10240 в якості фінальної RTM-версії Windows 10, тим самим надавши виробникам ПК можливість почати установку «десятки» на нові пристрої, які готуються до випуску.

Наскільки можна зараз судити, підписання RTM-версії Windows 10 поки відбулося тільки всередині корпорації; Microsoft може публічно оголосити про завершення розробки «десятки» в кінці цього тижня або зовсім проігнорувати це знакову подію, щоб зосередитися на майбутньому запуску ОС.

Як відомо, реліз Windows 10 намічений на 29 липня, проте нові ПК з наступною ключовою версією ОС Microsoft з’являться кількома тижнями пізніше. Компанія Microsoft хоче, щоб спочатку оновлення Windows 10 стало доступно нинішнім власникам старих і нових Windows-пристроїв. Дані зусилля є частиною нової маркетингової кампанії корпорації.

15 липня, збірка 10240 стала доступна нинішнім добровільним тестувальникам Windows 10 Insider Preview, тоді як Microsoft в свою чергу сфокусувалася на оновлення та виправлення, які вийдуть одночасно з фінальною версією Windows 10.

Хоча процес підписання RTM-версій, поза сумнівом, є важливою подією для Microsoft, особливо якщо врахувати, що з моменту завершення розробки Windows 95 пройшло вже 20 років, насправді це всього лише ще один крок на шляху до нової бізнес-моделі SaaS, в рамках якої Windows буде просуватися в якості послуги. У майбутньому Microsoft буде регулярно оновлювати Windows 10, особливо вбудовані додатки, від яких безпосередньо залежить функціональність операційної системи. Софтверний гігант планує перевіряти майбутні оновлення в рамках інсайдерської програми Windows Insider Program, перш ніж робити їх загальнодоступними.

Джерело: finance.ua


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!