Міграційна служба Львівщини отримала нового керівника

2290 0
Раніше він працював на посаді заступника прокурора Львівської області.
фото: дмс україни

фото: дмс україни

Колишній заступник обласної прокуратури Юрій Титомир очолив Головне управління Державної міграційної служби у Львівській області. Сьогодні його представив заступник Голови Державної міграційної служби України Сергій Донський. Про це повідомили у пресслужбі ДМС.

«Нас очікує велика колективна робота та багато позитивних змін. Я відкритий до співпраці та готовий до будь-якого виклику, адже від нашої спільної роботи, у деякій мірі, залежить життя кожного громадянина України та всіх іноземців, які тут перебувають», – запевняє він.

Читайте також: У «Дії» з’явився новий документ, що замінить втрачений через війну паспорт 

Додамо, що новий керівник здобув освіту юриста у Львівському національному університеті імені Івана Франка. Працював на посаді заступника прокурора Львівської області. Крім цього, Юрій Татомир провадив діяльність як громадський монітор та керівник регіональної групи національного превентивного механізму Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини, а також займався адвокатською практикою.

Ольга Коваль

_____________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми – про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!