Міграційна служба Львівщини залишилась без керівника: деталі

3392 0
Т.в.о. начальника Державної міграційної служби у Львівській області Володимира Бабунича тимчасово відсторонили від посади. В самій держустанові розпочалась позапланова перевірка.
Фото: galinfo.com.ua

Фото: galinfo.com.ua

Як повідомив zaxid.net керівник прес-служби ДМС України Сергій Гунько, Київ розпочав службове розслідування діяльності львівського управління міграційної служби. «На час розслідування Бабунича відсторонено від керівництва. Це стандартна процедура», – сказав Сергій Гунько.

Він зазначив, що причиною розслідування стали скарги на роботу упраління ДМС у Львівській області. Гунько додав, що у міграційній службі Львівщини склалася складна ситуація, адже Бабунич вже понад 8 місяців виконував обов'язки керівника управління, але не був призначений начальником на постійно.

За словами Сергія Гунька, тимчасовим виконувачем обов’язків начальника ДМС Львівщини на час розслідування призначений Святослав Потейчук, який до цього був заступником керівника управління Державної міграційної служби у Рівненській області.

«На Потейчука покладено обов’язки на час проведення розслідування. Призначили не львів’янина для того, щоб забезпечити об’єктивність перевірки», – зазначив Гунько і додав, що Потейчук найімовірніше не стане керівником львівської ДМС, а просто виконуватиме обов’язки на час розслідування, яке триватиме близько тижня.

Чи залишиться Бабунич на посаді, у Києві поки не коментують, зазначаючи, що це буде відомо за результатами розслідування. 

Сам Бабунич заявив, що наказу про своє відсторонення поки не бачив і перебуває на робочому місці.

На посаду т.в.о. керівника ДМС у Львівській області Бабунича призначили у червні 2015 року.

Опублікував Ігор Саджениця


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!