Міграційна служба Львівщини знову оформлюватиме закордонні паспорти та ID-картки

5659 0
Вже приймають документи на виготовлення ID-карток та закордонних паспортів.

Львівська область належить до безпечних регіонів, тому міграційна служба відновлює тут надання адміністративних послуг. Оформлятимуть закордонні паспорти, ID-картки, посвідки на постійне чи тимчасове місце проживання. Про це повідомила міграційна служба Львівської області на своїй сторінці у Фейсбуку. 

«Ми не можемо за кілька днів відновити роботу, оскільки система, яка не працювала тижнями не може функціонувати так як було до війни. Тому про повне відновлення роботи та початок прийому громадян повідомимо на сторінці у соціальній мережі Фейсбук», – йдеться у тексті.

Читайте також: У «Дії» з’явився новий документ, що замінить втрачений через війну паспорт 

Зокрема, міграційна служба вже відновила прийом документів на закордонні паспорти та ID-картки. Громадян приймають у трьох пунктах у Львові та в десяти у області. Адреси пунктів надають у приватних повідомленнях. Записуватись заздалегідь не потрібно, працює тільки жива черга. Важливо, що термінових чи надзвичайно термінових немає – всі документи виготовлятимуться у звичному режимі. 

У службі попереджають, що виготовлення паспортів може зайняти більше часу, ніж зазвичай. Повідомляють також ціни на оформлення документів. Адміністративний збір за оформлення ID-картки становить 372 грн, за оформлення закордонного паспорта – 733 грн.

Нагадуємо, що міграційна служба на Львівщині працює без вихідних. Територіальні підрозділи міграційної служби Львівської області приймають громадян щодня з 8:00 до 20:00. 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!