Міграційна служба на Львівщині працюватиме без вихідних

2759 0
Тут можна продовжити термін закордонного паспорта.

Територіальні підрозділи міграційної служби Львівської області працюватимуть щодня з 8:00 год. до 20:00 год. (обід з 13:00-14:00 год.) без вихідних. Про це зазначається на Фейсбук-сторінці служби.

Мешканці області можуть отримати адміністративні послуги з продовження терміну закордонного паспорта та вклейки фотографії безперервно у будь-який зручний час.

На час воєнного стану не проводиться прийом громадян, але Ви можете отримати адміністративну послугу із продовження терміну закордонного паспорта та вклейки фотографії.

Читайте також: «Львів на межі своїх можливостей». Садовий заявив, що місто потребує допомоги

Нагадаємо, що з 1 березня 2022 року строк дії паспортів громадян України для виїзду за кордон може продовжуватись на 5 років. Відповідну постанову прийняв Кабінет міністрів України 28 лютого 2022 року через військову агресію Російської Федерації та введення воєнного стану на усій території країни. 

Крім того, до паспортів батьків або законних представників вклеюють фотокартки дітей із зазначенням їхніх персональних даних. Ця інформація посвідчує їхню особу та підтверджує громадянство України.

Продовження строку дії паспортів, вклеювання фотокарток дитини до паспортів батьків або законних представників виконують територіальні органи/територіальні підрозділи ДМС, а також посольства та консульські установи України.


 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!