Міграційна служба запустила чат-бота для консультацій щодо оформлення документів

3754 0
У месенджері можна отримати повідомлення про кожний новий етап оформлення документа до моменту його видачі.
Ілюстративне фото: gdb.rferl.org

Ілюстративне фото: gdb.rferl.org

Державна міграційна служба України запустила чат-бота у соцмережах Viber та Telegram для консультацій із оформлення біометричних паспортів та користування електронними сервісами. Про це повідомляє прес-служба ДМС.

Читайте також: Українцям дозволили обміняти паспорт на ID-картку

Спершу чат-бот поставить кілька запитань про індивідуальні умови оформлення документа і поінформує, які саме документи потрібно мати з собою під час оформлення в міграційній службі або в ЦНАПі.

«В інтерактивному режимі можна отримати консультацію про оформлення всіх біометричних документів, які видає ДМС – ID-карта, закордонний паспорт, а також посвідки на тимчасове проживання для іноземців та осіб без громадянства», – зазначають у ДМС.

Читайте також: Як львів’янам отримати ID-паспорт. Інструкція

Також за бажанням у месенджері можна отримати повідомлення про кожний новий етап оформлення документа до моменту, коли документ прибуде до підрозділу для видачі.

Скористуватись новим сервісом можна безкоштовно у додатках Viber та Telegram або на сайті ДМС у розділі «сервіси».

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!