Міхеїл Саакашвілі очолив український Виконавчий комітет реформ

2407 0
Відповідний указ підписав президент Володимир Зеленський.
Фото: РБК-Україна

Фото: РБК-Україна

Володимир Зеленський призначив Міхеїла Саакашвілі головою Виконавчого комітету реформ. Відповідний указ він підписав сьогодні, 7 травня, передає Офіс президента.

Також цим указом президент призначив Олександра Ольшанського заступником голови Виконавчого комітету реформ. Указ набирає чинності з дня його опублікування.

Додамо, наприкінці квітня ішлося про те, що Міхеїл Саакашвілі може стати віцепрем'єрміністром України.

Нагадаємо, що Міхеіл Саакашвілі у 2004-2013 роках був президентом Грузії, після чого почав будувати політичну кар’єру в Україні. Зокрема у 2015 році отримав українське громадянство, став радником п’ятого президента Петра Порошенка та очолив Одеську область. У 2017 році його позбавили українського громадянства офіційно за недостовірні дані при його отриманні, натомість різні джерела говорили про конфлікт із Міхеілом Саакашвілі та Петром Порошенком. Тоді за перетином ним кордону із Польщею на Львівщиін спостерігала вся країна. У травні минулого року йому повернули громадянство.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!