Політична реклама

Міліція Львова працюватиме у посиленому режимі

1288 0
На Великодні та травневі свята правоохоронці Львівщини забезпечуватимуть громадських порядок в обласному центрі та в регіонах у посиленому режимі.

«У святкові дні охорону громадського порядку у Львові біля культових споруд та у місцях масового перебування людей забезпечать 392 правоохоронця. На території області з метою недопущення порушень громадського порядку залучать 658 міліціонерів», – повідомив начальник управління громадської безпеки ГУ МВС України у Львівській області, полковник міліції Андрій Гребенюк.

Окрім того, 20 квітня, під час святкових богослужінь в усіх церквах міста Львова та області громадський порядок забезпечать 2 659 правоохоронців спільно з представниками громадськості, повідомили у відділі зв’язків з громадськістю ГУ МВС України у Львівській області.

У міліції наголошують, що вчинення будь-яких правопорушень карається законом. Найчастіше – це дрібне хуліганство, тобто нецензурна лайка в громадських місцях, образливе чіпляння до громадян та інші подібні дії, що порушують громадський порядок і спокій громадян тягне за собою накладення штрафу від 51-119 гривень або громадські роботи на строк від сорока до шістдесяти годин, або виправні роботи на строк від одного до двох місяців з відрахуванням дванадцяти процентів заробітку, або адміністративний арешт на строк п’ятнадцяти діб.

Крім того, правоохоронців просять водіїв бути уважними на дорогах, не перевищувати швидкість, не сідати за кермо у стані сп’яніння.

Джерело: Zaxid.net


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!