Міліція розшукує осіб, які у центрі Львова побили хлопця із тризубом на футболці

3116 1
Засновник української соцмережі WEUA.info Богдан Оліярчук, якого побили у центрі міста 13 вересня ввечері, звернувся до Галицького райвідділу міліції 15 вересня. Потерпілий також надав правоохоронцям номерний знак автомобіля, на якому їхали правопорушники. Водночас у міліції заявили, що за цим фактом відкрили кримінальне провадження і розпочали досудове слідство.
Фото Богдана Оліярчука з Facebook

Фото Богдана Оліярчука з Facebook

«Міліція шукає цих людей. Мене поінформували, що номерний знак розісланий по всій Україні, по всіх відділах ДАІ та опорних пунктах. Також надісланий запит у митну службу, оскільки машина перетинала кордон, щоб дізнатися кількість осіб, які у були у авто на момент перетину кордону», - розповів tvoemisto.tv потерпілий Богдан Оліярчук.

Водночас, як повідомила tvoemisto.tv речник міліції Львівщини Світлана Добровольська, потерпілий звернувся до правоохоронців 15 вересня, цей фак був внесений в ЄРДР (Єдиний реєстр досудових розслідувань). Відкито кримінальне провадження за ознаками частини першої статті 125, розпочато досудове розслідування.

Сам Богдан Оліярчук зараз перебуває на лікуванні. У нього викривлене вухо, частина якого відкушена, і погіршився слух. Лікарі обіцяють відновити форму вуха. Наразі постраждалому зробили дві операці, ще одну планують провести сьогодні, 18 вересня.

Нагадаємо, у суботу ввечері, 13 вересня, у Львові на вул. Театральній біля готелю «Леополіс» побили засновника української соцмережі WEUA.info Богдана Оліярчука, який прогулювався містом зі своїми друзями у футболці з тризубом і написом «Це моя і твоя війна». При цьому, ніхто з людей, які були поруч, не заступився за нього, стверджує Богдан. 


Читайте також:
18 Вересня, 2014 15:02
прокоп Може той Богдан сам нарвався на кацапа,тому й дістав по вухах.
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!