Міліція закликає львів’ян обережно давати гроші на АТО

2127 0
До органів внутрішніх справ Львівщини останнім часом надходить багато звернень від громадян, які скаржаться на порушення закону під час збору допомоги для бійців у зоні АТО.

Люди повідомляють про підозрілих осіб, котрі на перехрестях вулиць, у торгівельних закладах, у інших місцях, представляючись волонтерами, збирають кошти, одяг та продукти харчування нібито для передачі їх у зону АТО.

Читайте також: Львівському десантнику потрібна допомога. Як долучитися

За кожним таким зверненням працівники міліції проводять перевірку. Правоохоронці стверджують, що у деяких випадках мова дійсно йде про шахрайські схеми, які зловмисники використовують для заробляння грошей.

Читайте також: Купи зустріч – допоможи Україні. У Львові зібрали 230 тисяч

Усіх небайдужих громадян просять звертатися за номером 102 та повідомляти про усі підозрілі факти збору допомоги бійцям АТО. Також можете звертатись до працівників міліції, котрі несуть службу на вулицях міста. За кожним зверненням ми проведемо перевірку та надамо правову оцінку діяльності таких осіб, – йдеться у заяві Дмитра Загарії, очільника ГУМВС України у львівській області.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!