Міліція звернулась до львів’ян через вибухи у Львові

4037 0
Сьогодні вранці у Львові пролунали два вибухи - щонайменше двоє поранених. Наразі всі сили правоохоронних органів спрямовані на те, щоб знайти зловмисників. Із цього приводу начальник ГУМВС України у Львівській області Дмитро Загарія звернувся до львів’ян із закликом не панікувати та співпрацювати із правоохоронцями, щоб зробити вулиці рідного міста безпечними.
фото: wz.lviv.ua, tsn.ua

фото: wz.lviv.ua, tsn.ua

«Сьогодні у нашому місті стались жахливі злочини. На двох дільничних пунктах міліції у Шевченківському районі пролунали вибухи, у результаті яких двоє правоохоронців отримали важкі поранення і у цей час лікарі рятують їхні життя. Це звичайні дільничні інспектори міліції – 24-річний чоловік та 31-річна жінка, котра сама виховує маленьку доньку.

Усі правоохоронні структури міста, усі найкращі спеціалісти працюють над тим щоб розкрити ці злочини, встановити та затримати осіб, причетних до їх скоєння, а також не допустити подібних випадків. За фактом вибухів відкрито кримінальне провадження за статтею «терористичний акт».

Друзі, лише об’єднавши наші зусилля ми зможемо протистояти насильству на вулицях нашого міста і лише разом ми зможемо запобігти терористичним проявам та розповсюдженню паніки.

Звертаюсь до Вас з проханням допомагати працівникам міліції забезпечувати охорону правопорядку та негайно повідомляти правоохоронців на лінію 102 про будь-які виявлені Вами підозрілі предмети.

Це стосується кожного. Будьмо пильними та відповідальними. Сьогодні жертвами злочинців стали міліціонери і лише дивом не постраждав ніхто з цивільних. Завтра може бути інакше», - звернувся до всіх мешканців міста начальник ГУМВС України у Львівській області Дмитро Загарія.

Нагадаємо, сьогодні, 14 липня, у місті спрацювали дві розтяжки з гранатами у дільничних відділках міліції на вулиці Плуговій та Липи. Постраждало щонайменше двоє людей.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!