Мільйон дерев. В Україні хочуть встановити рекорд із висадки дерев

2353 0
Тvoemisto.tv транслюватиме акцію завтра, 17 жовтня, о 08.30 год.
Photo by Johannes Plenio on Unsplash

Photo by Johannes Plenio on Unsplash

Об'єднання клубів Rotary International долучилося до реалізації Всеукраїнського проєкту «Озеленення України». Відповідний меморандум про співпрацю підписали 29 вересня із ГО «Добро. Дій». Перша спільна акція відбудеться завтра, 17 жовтня. 

«Участь «ротарійців» в акціях та заходах, присвячених озелененню, є завжди дуже актуальними та необхідними. Ми все частіше і частіше повертаємось до теми висадки дерев, озеленення нашої країни та екології в цілому», – зазначають в об'єднанні.

У межах екопроєкту «Озеленення України» планують висадити понад 1 мільйон дерев за одну добу (24 години) і тим самим встановити рекорд України. До того ж висадження мільйону дерев в Україні є частиною глобальної ініціативи з висадження 100 000 000 дерев у 100 країнах світу. До екоакції долучилися більше 3 500 людей, із них близько 150 представників Rotary International.

«Природне середовище було, є і буде незамінним партнером людей у їхньому повсякденному житті. В умовах хворої природи не може бути здорових людей. Яке майбутнє чекає нові покоління людей, залежить виключно від нас нинішніх», – йдеться у заклику організаторів проєкту.

Додаткову інформацію про проєкт можна переглянути за посиланням.

Партнерська публікація



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!