Міні-серіали, які можна подивитися на карантині. Перелік

8747 0
Tvoemisto.tv зібрало пятірку міні-серіалів останніх років.
Фото: скрін-шот із відео

Фото: скрін-шот із відео

Перші ластівки (2019)

Кількість серій: 8;

«Перші ластівки» – український молодіжний телесеріал. Сюжет серіалу розповідає про проблеми, з якими стикаються школярі та їхнє оточення в підлітковому віці: дорослішання, статева зрілість, прийняття себе, формування особистості, знущання однолітків, відчуття знедоленої людини та думки про суїцид.

Олівія Кіттрідж (2014)

Кількість серій: 4;

Шкільна вчителька Олівія Кіттрідж все своє життя прожила в невеликому рибальському містечку Кросбі. На перший погляд це тихе, мирне містечко, мешканці якого живуть розміреним і спокійним життям. Але насправді все далеко не так як здається, а під маскою врівноваженості ховається безліч таємниць.

Чорнобиль (2019)

Кількість серій: 5;

Серіал оповідає про події 1986 року, пов'язані з Чорнобильською катастрофою, що вважається найбільшою техногенною катастрофою в історії людства. В центрі уваги – екранізовані розповіді учасників подій, що вижили після вибуху на найбільшій електростанції країни і людей, які займали керівні посади.

 

11.22.63 (2016)

Кількість серій: 8;

11.22.63 – американський науково-фантастичний мінісеріал, створений за мотивами науково-фантастичного роману Стівена Кінга 11/22/63.

В одному забутому кафе у старого джентльмена Ела зберігається таємнича шафа, про яку він нікому не розповідає. Однак незабаром до нього в гості заходить знайомий, який працює вчителем англійської. Чоловік розкриває йому таємницю цієї шафи-комори. Виявляється двері ведуть в минуле...

Шерлок (2010-2017)

Кількість серій: 13;

Сюжет серіалу розгортається навколо Шерлока Холмса, якого вважають генієм дедуктивного методу, і доктора Вотсона. Але все не так, як ми звикли уявляти, читаючи книжки про Шерлока Холмса. Тепер цей геній не просто розгадує загадки, але робить це у XXI столітті і навіть у 2010 році.

Записки змінюються на мобільні телефони, мемуари доктора Вотсона на онлайн-блог в інтернеті, а улюблена люлька Холмса на нікотинові пластирі. Але є дещо, що не змінилося. Шерлок розкриває злочини, вирішує головоломки і найголовніше – Холмс намагається розкрити і спіймати злого професора Моріарті, який також показаний у дуже непередбачуваному образі.

Ольга Коваль


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!