Політична реклама

Міністр фінансів планує повернути українцям вклади Ощадбанку СРСР

1354 0
Міністр фінансів Федір Ярошенко доручив підготувати законопроект про компенсацію втрат від знецінених вкладів в Ощадбанк колишнього СРСР. Про це він заявив в п'ятницю на засіданні колегії Мінфіну.

Як повідомив начальник управління комунікацій Мінфіну Віктор Косарчук, метою законопроекту є врегулювання самого механізму компенсації втрат вкладників і зниження таким чином соціальної напруженості в суспільстві.

Косарчук повідомив, що законопроект буде внесений на розгляд Верховної Ради після проходження всіх необхідних процедур погоджень.

За його словами, рішення про законопроект Ярошенко прийняв після аналізу звернень громадян за минулий рік. З'ясувалося, що з 18708 листів людей 4905 стосуються компенсації втрат від знецінених вкладів в Ощадбанк СРСР.

Джерело: ЛІГАБізнесІнформ, переклад «Українська правда»

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!