Міноборони виставило на продаж приміщення дитячої поліклініки у Львові

11161 1
Загальна вартість прміщень становить майже 7 млн гривень.
Фото: Google Maps

Фото: Google Maps

Міністерство оборони виставило на продаж приміщення у будівлі на вулиці Стрийській, 61 у Львові, де нині розташоване педіатричне відділення 2-ї міської поліклініки.

Читайте також: У Львові просять надати приміщення колишньої дитячої поліклініки школі

Аукціон планують провести 21 лютого. Приміщення розділили на два лоти: перший площею 62,6 кв. м, а другий — 236,3 кв. м. Загальна вартість обох лотів становить майже 7 млн гривень.

Педіатричне відділення у цьому приміщенні працює з 2000 року. За інформацією прес-служби ЛМР, тут обслуговують 3,5 тис. дітей віком до 7 років. 

«Як нам стало відомо з листа Квартирно-експлуатаційного відділу Міністерства оборони України, 21 лютого 2019 року об 11.00 год. запланований відкритий аукціон з реалізації об’єкту нерухомого військового майна — нежитлових приміщень першого поверху у будівлі. З огляду на це, адміністрацію КНП "2 міську поліклініку Львова" зобов’язали вивільнити ці приміщення», — розповіла директорка департаменту гуманітарної політики ЛМР Галина Слічна.

Читайте також: Частину кам’яниці на площі Ринок купить заснована три місяці тому фірма

У міськраді додають, що у медзакладі працює 21 лікар, тож це відділення необхідно зберегти у приміщенні на Стрийській, а поруч вільних комунальних приміщень, куди могло б переїхати відділення, немає.

«Для ремонту та обладнання цього педіатричного відділення з бюджету міста Львова виділили майже 700 тис. грн», — кажуть в управлінні охорони здоров’я ЛМР.

Місто звернулося з листами до прем’єр-міністра та міністра оборони України з вимогою врегулювати ситуацію, зупинити аукціон та передати приміщення у власність територіальної громади Львова.

Вікторія Ейсмунт

Читайте також:
12 Лютого, 2019 15:06
Тетяна Вони ж не думають про те, що маленьких дітей треба буде водити в дорослу поліклініку, де ходять люди з такими хворобами, що іноді страшно за себе, а то малесенькі дітки, новонароджені.
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!