Мін’юст пропонує подарункові сертифікати у платні камери СІЗО. І це не жарт

2144 0
Якщо людину, якої буде такий сертифікат, візьмуть під варту, вона зможе потрапити у камеру з поліпшеними умовами утримання.
Фото: Денис Малюська

Фото: Денис Малюська

Міністерство юстиції запустило нову послугу: подарункові сертифікати у платні камери у СІЗО. Про це повідомив міністр юстиції Денис Малюська.

Читайте також: Будувати новий СІЗО у Львові хочуть на початку літа

«Вас запросили на день народження чиновника, судді або політика? Може навпаки, забули запросити? Все ще роздумуєте над подарунком? Ми знаємо вихід! Від сьогодні Мін’юст пропонує нову послугу – ми пропонуємо подарункові сертифікати на користування послугами платних камер у українських слідчих ізоляторах», – написав міністр на своїй сторінці у Фейсбук.

Він пояснив, що якщо людину, якої буде такий сертифікат, візьмуть під варту, вона зможе потрапити у камеру з поліпшеними умовами утримання.

Для цього необхідно зайти на сайт Мін’юсту, обрати слідчий ізолятор, кількість днів ув’язнення та вартість. Далі потрібно сплатити послугу, роздрукувати сертифікат і квитанцію з електронної пошти.

Сертифікат діє впродовж шести місяців. Якщо впродовж цього часу той, кому подарували сертифікат, не потрапить у СІЗО, ці кошти зарахують як благодійну допомогу цьому слідчому ізолятору.

Читайте також: У яких умовах лікують хворих Львівського СІЗО. Фото

Нагадаємо, 19 травня У Львівському слідчому ізоляторі відкрили платну камеру з покращеними умовами. Вартість платної камери у Львівському СІЗО становить 1 тисячу гривень за добу, 3,5 тисяч гривень за тиждень, 4 тисячі гривень за місяць.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!