«Міс Львова 2020». У місті просто неба обрали найгарнішу дівчину

17573 0
Цьогоріч конкурс краси у Львові також долучився до соціального проєкту «Дій проти насильства».
фото: суспільне. львів

фото: суспільне. львів

У Львові просто неба обрали найгарнішу дівчину міста. «Міс Львова 2020» стала 18-річна Юлія Гоцак, студентка Львівського медичного університету. Про це повідомляє Суспільне.

Із двох сотень охочих взяти участь у конкурсі глядачі онлайн обрали 18 претенденток на титул, у фіналі залишилось 14 дівчат.

Цьогоріч вперше нагородження «Міс Львів» відбулося на площі Ринок. Такий конкурс у місті проводять вже 11 рік поспіль, всі попередні нагородження відбувались у Оперному театрі.

«Розуміючи, що ми маємо дотримуватись всіх правил карантину та дистанції, ми вирішили зробити це в телевізійному форматі. Також кожна людина, яка буде проходити, може побачити свою королеву і нам приємно, що ми цього року коронуємо дівчину в центрі міста», – каже режисерка конкурсу Людмила Савіна.

Цьогоріч конкурс краси у Львові також долучився до соціального проєкту «Дій проти насильства». Кожен голос за претенденток був благодійним внеском, зібрали 73 тисячі гривень, які, за словами організаторки конкурсу Валерії Никифорець, використають для будівництва притулку для потребуючих жінок.


ТЕГИ: Міс Львів

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!